måndag 15. november 2010

Ei bra veke for tilbod

av SR

Spar
24,90 for 400g fersk kjøtdeig er ikkje noko me tilrår. Mange har tilsvarande pris for fersk kjøtdeig i snabb som fast pris, samt at frosen kjøtdeig er billegare. Elles er det 40% på Old el Paso-produkt. Minnar her om at First price sine lefser held høg standard, men spørsmålet er når produksjonen var store lefser tek til. 40% på tomatar er bra, men blir neppe tur innom spar denne veka.

Mega
40%-aren denne veka er brød- og kakemiks frå Toro og Mølleren's. Dette er bra, men om du, som oss, hamstra på spar sin 10-kronersmarknad er det ikkje noko å henta. Elles veit me at jula er her når edameren kostar 59,90 kr/850g. Ingen grunn til å kjøpa ost til fullpris, med mindre du går for first price sin. Skinkesteik med bein til 29,90 kr/kg er bra, det same er smågodt til 5,90 kr/hg (NB! Berre viss du har COOP-kort). Alle typar go'morgen-jogurt til 8,90 er òg relativt bra, sjølv om det jo er stivt likevel. Saman med klementinar til 12,90 kr/kg presterar Mega her ei kjempeveke!

Joker
40% på fiskeprodukt frå findus er ein god gamal kjenning. Elles får du julepølse til 16,90 kr/400g, noko me trur er bra, men førjulstida får syna oss om me har rett. 2 kg poteter til 10 kroner er greitt, men ikkje det billegaste me har sett i år.

ICA Maxi
Har same 10-kronersmarknaden som sist veke, samt fersk kjøtdeig til 59,90 kr/kg (lausvekt). Dette er noko tilsvarande Spar sin.

OBS!
Relandserar ein god gamal kjenning: fersk kjøtdeig til 19,90 kr/400g! Dette har me venta på. Her er det berre å hamstra, og dela opp i porsonspakkar viss du ikkje lagar middag til andre enn deg sjølv. Har du ungar eller kortvokste vennar er julagåva å få kjøpt hjå Obs! Skipakke til born for 999 kr er bra. 14,90 kr/kg for epler er heller ikkje feil, men klementinar er nok meir økonomisk. Til liks med Mega, har òg Obs! smågodt til 5,90 kr/hg for COOP-medlemmar.

Bunnpris
Lite nytt denne veka.

Rimi
Juleskinke, kokt og røyka, til 49 kr/kg er bra viss me kan gå utifrå at den er beinfri, men me har sett det billegare. Skal me dømma etter fjordåret bikkar ikkje pinnekjøtet under 99 kr/kg utan at det går kraftig utover kvaliteten. Ribbe til 14,50 kr/kg er godt nytt. Røykalaks til 59,90 kr/kg er brillefint. Ofte er den billege røykelaksen litt svak på smak. Dryss difor på litt smaksforsterkarar, då særleg salt. Då blir den god som det beste frå utlandet.



Minnar elles om at Brimi har gått god for billegribba sin kvalitet, og at det er varsla prisar ned mot 10-kroningen pr. kilo.

3 kommentarer:

  1. Mulig det er et lokalt tilbud, men...
    Bunnpris i Molde sentrum selger 2Kg Beate poteter for 10Kr.

    SvarSlett
  2. Potettilbudet er visst over.

    SvarSlett
  3. Rimi har for det meste gått tom for tynnribbe fraGilde, og(her ihvertfall) selger nå familieribbe til samme pris.

    Noen som veit om det er et enda bedre tilbud?

    SvarSlett