måndag 1. november 2010

Tilbod veke 44

av SR

Spar
Har 10-kronarsmarknad denne veka. Det er allereie utprøvd, og me kan gå god for mjølblanding (60% avslag) og leverpostei. Pass som vanleg opp for dårlege tilbod. Løft på tilbodslappen

Joker
Pizza ristorante til 14,90 er ikkje feil. Det er heller ikkje Dolmio pastasaus til 10 kr/glaset, for dei som ikkje lagar sausen sjølv. Elles lite å melda om.

Rimi
Juletilboda er på plass, og 18,90 kr/kg for ribbe er ikkje verst så lengje før jul. Pinnakjøtet får du til 89,90 kr/kg, lutefisk til 17,90 kr/kg, kalkun til 29,90 og julebrus til 6,90 for 1,5 liter er særs bra. Her luktar det billege julemiddagar ei stund framover!

Rimi førsetjer trenden frå sist veke, og byr i tillegg på klementinar til 12,90 kr/kg og kålrabi til 9,90 kr/kg.

Bunnpris
Har denne veka kotelettar til 19,90 kr/kg, agurk til 5,90 pr stykk og OMO color til 29,90. Dette er bra! Til gullrekka kan me tilrå to Bergene melk til prisen av éin.

ICA Maxi
Har 40% på ei rekkje varer denne veka, mellom anna mjølblandingar, cola-boksar og pølser frå Gilde. Synnøve Finden til 69,90 kr/kg kan verka freistande, men den nye standardprisen er no 59,90 kr/kg, og me kan lova at det snart kjem til den prisen snart.

Mega
40%-aren denne veka er utvald snacks frå Kims. Røykt svinekam til 49,90 kr/kg er bra mellom julemåltida som er på tilbod hjå Rimi. Heil kalkun til 24,90 kr/kg er veldig bra.

Obs
Eple, appelsiner og pære til 14,90 kr/kg er ein bra pris. Mjøl på tilbod. Er du hard på mandlane, eller i gong med heimelaga julegåver som me tipsa om i fjor, er mandlar til 39,90 kr/kg. Skal du ha ski før vinteren har Obs denne veka mange bra tilbod på skipakkar både for nedover- og bortoverski.

7 kommentarer:

  1. Ski?

    Gav 200 for ett par Forsvarets NATOplanker med bindinger og staver på ei lokal militærutsalgssjappe for ett par år siden. holder jo i årevis. (Man må ha støvler som passer i bindingene, f.eks modell M77 marsjstøvler. Og de er det jo mulig å gå i også... )

    Annet og mer aktuelt tilbud er COOP BYGG Extra, med 24.90 for 10Kg vedbriketter. (oppgis til 4.7KWh / Kg) Det er mer varme i ei slik pakke enn de overprisa 40liters sekkene som selges overalt.
    Men selvsagt, de av oss som benytter seg av tilbud handla inn tidligere i høst da de kosta 19.90 for pakka.

    Vil man virkelig spare på fyringa, derimot, så selger Jula en varmepumpe til 4995.-
    (Pluss staiv for uteenhet og plast beskyttelseskanaler for slangene. Men det er tros alt et gjør-det-selv sett, så om man har en skikkelig hullsag og skrutrekkere... )
    Den er noe mer bråkete enn de dyreste på markedet, men varmer lell. :-)
    Det kan bli slutt på slike gjør-det-selv sett allerede neste år, så tenk kjapt.

    SvarSlett
  2. Her var det mykje bra. SR har sjølv stor erfaring med NATO-plank, og kan tilrå Åsnes-versjonen av planken, men for turgleda si skuld vil nok ny sivil binding vera å tilrå. Men det er klart om det skal sparast både pengar og skiglede, vil planken med M77 lett gå heim.

    SvarSlett
  3. Det hjelper jo også at eg bruker marsjstøvler som allroundstøvler.(Fjellstøvler, skistøvler, når eg kjørr moped... )

    Kansje ikkje like varme som noen av de vinterstøvlene man får kjøpt, men deter svært få som kan slå dem på grep. Og pusser man dem jevnlig varer de mange år, så de blir ganske billige i bruk, også.

    SvarSlett
  4. Litt off-topic, men prøver meg likevel:

    Julen nærmer seg, og i år er det tid for å bytte ut dryss med plast. Har noen sett noen gode tilbud på plastjuletre? Jeg fant et til 299 kr på Jula.no (bare søk på juletre), men de kan vel fås billigere?

    SvarSlett
  5. Me har hatt stor suksess med å kjøpa juletre heilt innpå juleaftan. Kan du venta til neste år med å ta i bruk treet er det beste å kjøpa i romjula. Då kan du lett få eit tre til 99 kr.

    SvarSlett
  6. Takk for tipset! Jeg er ikke hjemme på julaften, så det er like bra, om ikke bedre, å kjøpe det i romjula. Da går jeg for 99 kroner, til nøds 199. Samboeren vil egentlig ha dryss, men jeg tenker å overraske henne med plast :)

    W.

    SvarSlett
  7. av KR

    Eg trur du vil gjera stor suksess med plast, sjå denne frå i fjor:

    http://spareblogg.blogspot.com/2009/12/spar-over-10-000-kr-pa-juletreet.html

    SvarSlett