måndag 20. februar 2012

Tilbod

av SR

Spar
Har 40% på alle typar grandiosa og tomatar. Elles er oksesteik til 149 kr/kg heller ikkje feil for dei som held seg til storfe.

Mega
59,90 kr/kg for lys og mørk brunost er på det jamne. 700 gram Jarlsberg til same pris er òg etter tilhøva bra. Vidare får du 40% på tex-mex-produkt. Vidare er det denne veka svinekam til 49,90 kr/kg, stor grilla kylling til 29,90 og to posar chips frå Kims til 30. For våre kvinnlege lesarar kan me gleda med 30% på sjampo og balsam frå Elvital og L'oreal. Bra levert frå Mega denne veka!

Joker
Byr på div. supper frå Toro til 12,90 og 40% på Evergood kaffi. Vidare er 10-aren denne veka to posar med potetmos og isbergsalat.

ICA Maxi
No har den lettsalta torsken kome ned på 49,90 kr/kg, dette er bra. Vidare får du ein pakke lasagne til 10 kr.

ICA Supermarked
Har 40% på div. fiskeprodukt frå Findus og appelsiner til 9,90 kr/kg. Elles må dei sjå seg slått av Maxi når det gjeld torsken, valet er enkelt når ein her må ut med 59.90 kr/kg.

ICA Nær
Òg her er det 9,90 kr/kg for appelsiner. 24,90 kr for 600 gram grillpølser luktar det vinterferie av, men me skal ned under tjuekroningen før sommaren kjem. Elles får du klassikaren store Freiaplater til 19,90 kr/stykk.

Rimi
På same måte som ICA Nær har òg Rimi Appelsiner til 9,90 kr/kg og 24,90 kr for 600 gram grillpølser.

OBS!
Denne veka er det byr dei på den alltid populære Norvegia til 59,90 kr/kg. Det er ei stund sidan me har sett ost til 49,90 kr/kg. Eg fryktar det verste... Vidare er det 40% på Olden og chips frå Kims. Det mest oppsiktsvekkande er likevel skipakke (ski og binding) til junior til 299 og til vaksen 499. Tilsvarande med slalomski for 699 til junior og 999 til senior. Trillekoffert til 199 er heller ikkje til å kimsa av.

3 kommentarer:

  1. Her i M&R, og kansje andre steder også, selger REMA 2x mango for 10Kr.

    Har forresten kommet til at pannekaker er veldig rimelig middag. Lett å 'variere' også, om man blir fort lei.
    Pannekaker med båbærsyltetøy.
    Pannekaker med sukker...
    Pannekaker med stekte potet og pølsebiter.
    (Fint for å bruke opp restemat)
    Pannekaker med baconbiter, ettersom alt blir bedre med bacon...
    (stek noen små terninger i panna ett øyeblikk eller tre før du heller røra oppi panna)
    Ett par dager til nå, så nærmer det seg slutten på 'overtidsegga' mine...

    SvarSlett
  2. Bunnpris selger ut REGAL produkter til halv pris. Alt fra hvetemel til pakker med miks for grovbrød(med gjærpose limt til toppen) og muffins miks.

    SvarSlett
  3. av KR

    Dette var gilde rapportar A Lion! Pannekaker vert det for sjeldan her i huset, diverre, men ei raskt reknestykke peikar mot få kroner per pers per middag. Det er ikkje dyrt å bu i Noreg, slik så mange meinar å hevde.

    SvarSlett