måndag 28. mars 2011

Vekas tilbod

av KR

Direkte inne frå Sunnmøre, for tida her nord på studietur. Tradisjonen tru, her følgjer vekas tilbod!

* Joker
Grandis til 19,90 er rett nok billeg, men lite for pengane i høve til heimelaga pizza. Kyllingfilet til over 100 kr kg styrar me klar, sjå heller etter FristPrice sin 2-kilos til halve prisen i frysedisken. Gryter frå Toro kan du framleis plukke opp til store rabattar hjå Bunnpris, Joker sitt lokketilbod 29,90 lurar ikkje oss.

* Spar
Nygrilla kylling, på storleik med høns, til 29,90 pr stk. Dette er tåleleg bra, og etterkvart ein gjengongar. Prøv å koke suppe på dette beistet, og du har middag i 7 breie og 7 lange! Tapp 2 liter vatn og gjerne nokre buljongterningar om du har slikt. Ha beistet ned i vatnet, og gje det eit lett oppkok. Kapp deretter opp 2 store løk, 2 gulrøter, 1 purre, 2-3 fedd kvitlauk og smak til med salt, pepar og gjerne noko basilikum om du er fin på det.

* Bunnpris
Framleis priskrakk på Toro-gryter!

* Kiwi
Dei har kutta momsen på dei dyraste varene i butikken, men nøkkelholprodukt er framleis dyrare enn billegmerka.

* Rimi
500g Findus fiskegrateng til 19,90 er kanskje ein billeg middag for to, men det er doble prisen i høve til 450g Findus fiskegrateng til kr 10 på einkvar tikronarsmarknad landet i kring. Vent difor på neste 10 kr-sjanse. Elles lite å hente her, unnateke nokre 200g sjokoladeplater til 17,90. Me merkar oss at surra svinesteik, normalt 30-40 kr kg, no har fått påske-label og kostar 60 kr kg. FFS!

* Coop Obs!
40% rabatt på kjeks frå Sætre kan romme nokre tørre bomber. 3 karbonadedeig 400g for 100 kr er ikkje heilt der oppe, me ventar på kjøtdeig de ordinaire 400g 19,90. Alternativt plukkar du opp Nordfjord kjøt sin fryste 400g import til 17-18 kr i frysedisken til Coop Obs! Skinkesteik 39,90 pr kg er eit betre påsketilbod enn det Rimi serverar, men no driv dei som kjend meir lureri enn colonial.

* Mega
40% rabatt på dopapir er eit tilbod med tørkar oss bak med, så lenge dei berre legg ut det fløyelsmyke og fløyelsdyre toalettpapiret med rabatt. Dette tilbodet vert ein nummer to, for me tørkar oss med einaren FirstPrice.

* Ica
Ein 2 for 1-spesial, som rommar eindel lureri. Likevel finn me umiddelbart at 2 strandamør til prisen av 1, 125 kr kg, kan vera eit bra tilbod. Det same gjeld 2 Pringles for prisen av 1, altså 19,90, er eit høveleg bra tilbod samanlikna med veiledande pris. Her skal ein ha tunga beint i munnen om ein vågar seg innom Ica denne veka.

6 kommentarer:

  1. Strandamør er godt...

    Men det regner eg som julemat.
    (Hopepr glatt over denne gangen. Også fordi eg har masse hjortepølse i kjøleskapet. Dyrere, men akk så godt, og litt luksus må man jo unne seg.)
    De som kjøper slikt bør forresten bruke oppskjærsmaskin. Slikt smaker like godt selv om det er skjært ekstra tynt.

    Når du koker suppe på kyllingen, hiv oppi potet skjært i små terninger også. Noen liker kål, enten strimla eller i små biter. Og pasta.
    Enten makaroni eller skjell.
    (Pasta er fint fyll til å spe ut et måltid)

    Når du er på sunnmøre kjøper du vel Brænne brus da?
    (Billigmerke som produseres på Sunnmøre)

    Oscar Syltes brus får du kjøpt på utvalgte forretninger i Osloområdet, og fra Sunnmøre og helt opp til Stjørdal, så om du ikkje får med deg noen flasker av ananas eller ærebrusen deres så er ikkje hele turen ødelagt...
    (Og ja, ananasbrusen er god. Veldig god. Og om du bor ett sted hvor det er mange damer fra Thailand, så kan du tjene noen kroner på å frakte med deg noen flasker... Smaker visstnok nesten nøyaktig som en brus de selger i Thailand. Populært for de med hjemlengsel. Brukte å ha bilen 'full' før når eg besøkte slekt i Osloområdet. Den tida kjørte eg stasjonsvogn... Kan også selges til utføytta romsdalinger... Men da regner man veldig lite fortjeneste. Man er jo ikkje sunnmøringer... )

    Ikkje glem å stikke innom ett av fabrikkutsalga til Devold. Mye 'billige' varer med små skjønnhetsfeil å få kjøpt. Elsker sokkene deres... ;-)
    (Billig til å være Devold. Noen varer betaler man litt mer for. Og med tykke sokker og varme gensere kan man jo redusere innetempen neste vinter, og raskt spare inn pengene.)

    Blogspot liker meg fortsatt ikkje....

    SvarSlett
  2. Europris, NÅ!

    4Kg Jasminris 29.99. (7.50 / Kg)
    Dette er god ris, ikkje 5minutters eller 'boil in crap'. Skulle ha kjøpt selv, men har allerede 2 sekker...

    SvarSlett
  3. Angående Strandamør så har jeg registrert at FirstPrice har fått en Mør pølsepålegg i Kiwi butikkene i det minste. Har ikke sjekket pris smak opp mot de dyre merkene.

    Ellers så var den billigste Strandamøren før FP sin en fra Nordfjordeid(??) som de har på Rema 1000

    Anonym:
    Hvordan er prisen på den risen kontra FP eller X-tra sin pris?
    Ev. smak?

    -1931

    SvarSlett
  4. En liten heads up når det kommer til kommentar feltet.
    Jeg som bruker "Anonym" (signerer nederst i min kommentar) eller "navn/nettadresse" må klikke på knappen [Legg inn kommentar] hele 3 ganger før innlegget blir vist i forrhåndsvisningern som har den spam-blokerings greiene.

    Når det er så vanskelig og legge igjen kommentarer så kan det jo være at det er mange som prøver men gir opp da de ikke er like sta og stanhaftige og prøver igjen og igjen for og få lagt inn sitt innlegg.

    SvarSlett
  5. Sjekka litt rundt...

    Coop Mega har X-tra Jasmin ris 5Kg for 47.50 (9.50 /Kg)
    Aner ikkje kva Prix tar, men det er sikkert ltt billigere.

    Bunnpris har billigste Jasminris(First Price) på 34.90 for 4Kg.(8.73 / Kg)
    En Firstprice middagsris var 16.90 for 2Kg, og en 2Kg Eldorado Jasminris var 35Kr.

    Ille?
    Boil-in-bag lå på 39Kr på Bunnpris, og 'klassikeren' UncleBens 5minutter 700gram, var på 31.90, dvs. 45.57 / Kg...

    Nesten så man setter risen i halsen...

    Eg kjøper normalt risen på et Asia supermarked i utkanten av Molde, og anbefaler egentlig at alle kjøper risen på slike steder. Ikkje bare støtter du lokale næringsliv(Begynner å bli smått med andre ekte nærbutikker... ) men disse stedene har også mye høyere 'gjennomtrekk' av slike varer slik at risen du kjøper der ofte er ferskere og mer smakfull. Som oftest er det veldig trivelige og hjelpsomme folk dsom driver disse butikkene(eg har aldri opplevd sure folk i dem, og eg har besøkt slike butikker mange steder i landet) Artig å gå og titte i hyllene også. Spør man får man ofte gode råd om kva det kan brukes til og tilberedninga. Og så vandrer man hjemover igjen med litt man ikkje egentlig hadde tenkt å kjøpe; skikkelige nudler, noen spennende snacks, en pakke te som 'hørtes deilig ut'...
    Eg kjøper Shelly Senbei riskjeks(Selges også på Amazon.com som luksusmat... ) og M.Y. San SkyFlakes Crackers. (Kjper selvsagt ei STOR eske 850gram. Varer lenge. Grei sammen med hurtignudler, kjøttsuppe osv. )
    Hverdagsluksus med andre ord, og sikkert ikkje det helt rette å kjøpe for en leser av Sparebloggen, men litt kos må man unne seg.

    Så sier Anthony_Lion, som fortsatt ikkje får kobla mot LJen sin, og også må klikke minst 3 ganger på legg inn kommentar.

    SvarSlett
  6. av SR

    Kommentarfeltet er diverre ikkje noko me rår over utover om me skal ha det eller ikkje... Satsar på at bloggspot får orden på det snart.

    SvarSlett