måndag 26. mars 2012

Tilbod

av SR

Mega
Norvegia til 59,90 kr/kg er ein god gammar klassikar. Så lengje den gamle tilbodsprisen på 49,90 verkar til å vera sparehistorie, tilrår me hamstring. Elles får du røyka svinekam til 39,90 kr/kg, og 30% på coop-kaffi, spekemat og nidar sine sjokoladeposar. 2 x 300 gram potetgull frå Kims til 30 kr er heller ikkje til å griva over, same med appelsiner til 9,90 kr/kg.

Spar
Byr denne veka på lammelår til 59,90 kr/kg, samt 40% på appelsiner frå Cevita, grill- og wienerpølse frå Gilde.

Joker
40% på tex-mex frå Old el Paso gir grunn til hamstring. Wienerpølse til 15 kr er heller ikkje feil.

ICA Nær
Grillpølser til 24,90 er ok, men denne prisen skal ned. Appelsiner til 9,90 kr/kg er derimot bra, same med to store plater frå Nidar for 30 kr.

ICA Suparmarked
Denne veka får du Stangekylling (visst nok fyrste klasse) til 89,90 kr/kg er billegare enn vanleg. Elles får du fersk laks til 79,90 kr, men pass opp for "fersk" fisk som er forderva. Ikkje alt i ferskvaredisken er ferskt. Elles får du appelsiner til 9,90 kr/kg og 40% på Big One.

Kjøper du varer for meir enn 500 kr, så får du eit gåvekort på 100 kr, med andre ord ein fin rabatt som må med i rekneskapen.

ICA Maxi
Ikkje før hadde eg slege fast at eg ikkje hugsa sist eg såg ost til 49,90 kr/kg, så kjem Maxi med Synnøve til nettopp denne prisen.

Rimi
Slår opp tre pakkar grillpølser til prisen av to. Les ein òg den lille skrifta, ser ein at det likevel er dyrare enn tilbodet hjå ICA Nær. Lammelår til 58,90 kr/kg er bra, det same er "påskeskinke" til 49,90 kr/kg. Fersk brokoli til 9,90 går òg an. Det same med store Freia-plater til 17,90.

3 kommentarer:

  1. Lammelår er jo typisk påskemat, og jeg lurte derfor på om Sparebloggen har noen formening om prisene etter påske. Sagt på en annen måte; bør jeg slå til på Rimi sitt tilbud på lammelår nå, eller bør jeg ha is i magen og avvente til etter påske..? Jeg har for eksempel meget god erfaring med å kjøpe billige kjøttvarer etter jul. Datoene er gjerne fortsatt gode, men det står "jul" på emballasjen...

    SvarSlett
  2. Ang. det 'gavekortet' på ICA Maxi/Supermarked, så bør du lese det med liten skrift.
    Kortet må 'aktiveres' med mobiltelefon, og er selvsagt bare gyldig hos ICAs butikker. Er det verdt det å få muligheten til å kjøpe for 100Kr mer av overprisede varer når du risikerer å bli oppringt hele tiden av selgere fordi du har 'gitt tillatelse' til det?

    Både ICA og Rimi har vel fått 6pakning med kvikklunsj til under 30Kr nå. Turentusiaster bør kjappe seg og hamstre. (Denne sjokoladen smaker best når man er tomatrød i trynet og hermer etter en dampkjele med sprekk på høyder over 600MoH... Sofaslitere bør kjøpe vanlige 200grams plater istedet)

    Bunnpris(I M&R ihvertfall) kjører 59.90 for 1Kg pakker med Synnøve Finden Gulost. Tines oster smaker da litt, men denne er grei nok til pizza, lasagna og andre ovnsretter, varme ostesmørbrød osv.

    Det er på tide å tenke på utelivet, og da spesiellt verandaen/plattingen/whatever...
    Jysk selger et Kafébord for 149 og stoler for 99Kr/stk...
    Veldig flott inntil man ser at EuroPris selger maken skrot for 299.- men da i et sett på bord+2(!) stoler.
    Europris selger også Black&Decker høytrykkspyler for 399.- og 3meter bred nakkeskade(trampoline) for 599.-
    Kulegrillen deres er nede på 129.- allerede. Husk, griller man mye lønner det seg å køpe en skikkelig grill fremfor engangsgriller. Dessuten er det bare tullinger og pyromaner som køper engangsgriller...
    For de som hoppa bukk over ulevasken selger de 4L grønnsåpe for 19.99...
    3 x 50L plantejord til 99.99 kan jo høres bra ut, men f.eks Plantasjen bruker å komme med 5 x 50L iløpet av våren.

    Forresten, Coop Prix selger hel side røykelaks for 129Kr/Kg. Ett eller anna røykeri med navn sombegynner på 'L', tror eg...

    SvarSlett
  3. av KR

    Lammelår til 59,90 kr kg er så lågt som det kom i fjor, eg ville ha slått til på denne prisen.

    Elles er eg ikkje heilt samd med SR i at 9,90 for appelsiner er noko å gå for no kring påsketider. I førre veke såg me til dømes 2 kg for 12,90, og denne typen tilbod vil nok koma ila påskeveka òg. På generelt grunnlag er imidlertid all frukt under 10 kr kg greitt nok.

    SvarSlett