laurdag 10. oktober 2009

Pizza for dei i tidsnaud

av SR

Er du i tidsnaud, td. fordi du har jobba overtid og slik fått tillegg, og du difor ikkje har tid til å laga sparebloggpizzaen, men likevel ikkje er viljug til å punga ut for ein filmdeal? Det likevel håp!

Ein kan sjølvsagt hiva ein stranda-spezial i omnen, men som me veit er den både dyr og smaklaus. Det er vidare eit mantra for oss i Sparebloggen at det ikkje skal vera usunt å vera økonomisk. Rema har som vanleg løysinga!

Ved fyrste augekast ser den både dyr og eksklusiv ut, noko den tildels òg er, berre ein ser vekk i frå dyr. Det eg snakkar om er den ferske italienske pizzaen som ligg avkjølt, men ikkje frosen. Den er i tre smakar, og to prisklasser - 19,90 og 24,90. Alle dei tre veg omlag 500 gram, altså nok til å metta ein mann, eller to kvinner. I skrivande stund er berre den eine prøvd ut, og det kjem vel då neppe som ei bombe at det er den som kostar 19,90. Den kjem med ein tynn italiensk botn, tomatsaus, kyllingkjøtdeig og ost. Skal du verkeleg slå på stortromma vider du på litt first price revet i tillegg, og du har eit realt herremåltid.

Og ikkje nok med at den er billig og god. Den er òg ferdig stekt etter berre 6-8 minutt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar